Cookieverklaring

Gemaakt door Donnate Support, Gewijzigd op Vr, 10 Mei om 5:07 PM op Donnate Support

Onze Cookieverklaring bevat alle relevante informatie over het gebruik van cookies, webbakens en vergelijkbare technologieën in verband met de websites, applicaties, diensten, producten en tools van Donnate (hierna: "diensten") en uw keuze van opties in dit verband. Deze Cookieverklaring moet worden gelezen in combinatie met onze Privacyverklaring voor gebruikers. Deze Cookieverklaring is van toepassing ongeacht de manier waarop u toegang krijgt tot en gebruik maakt van onze diensten, inclusief toegang via mobiele apparaten en apps.

1. Informatie over de technologieën die we gebruiken

Wanneer u onze diensten gebruikt, maken wij en geautoriseerde externe leveranciers gebruik van cookies en soortgelijke technologieën (die we gezamenlijk "cookies" noemen). We maken gebruik van twee hoofdtypen cookies: cookies die niet op uw apparaat worden opgeslagen of die alleen op uw apparaat worden opgeslagen zolang uw browser actief is (zogenaamde sessiecookies), en cookies die op uw apparaat worden opgeslagen. apparaat gedurende een langere periode (zogenaamde permanente cookies). Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om ongeautoriseerde toegang tot onze cookies te voorkomen.

De cookies die worden gebruikt in verband met de Diensten hebben verschillende functies:

• Ze kunnen (technisch) noodzakelijk zijn voor het leveren van onze Diensten
  • Ze helpen ons onze Diensten technisch te verbeteren (bijvoorbeeld monitoring van foutmeldingen en laadtijden)
  • Ze helpen ons u te herkennen, zodat we uw gebruikerservaring kunnen verbeteren
  • Ze stellen ons in staat u relevantere advertenties te tonen

2. Met welke dienstverleners werken wij samen?

Sommige van onze partners gebruiken cookies, webbakens of andere soortgelijke technologieën om inhoud aan te bieden die is afgestemd op uw interesses, inclusief advertenties, zowel binnen als buiten onze vestigingen. Dit omvat onder meer het gebruik van technologieën om te bepalen hoe relevant de advertenties voor u zijn, welke advertenties al aan u zijn getoond, hoe vaak ze zijn vertoond, wanneer en waar ze zijn vertoond en of u heeft gereageerd door een activiteit uit te voeren, zoals zoals klikken op een advertentie of het kopen van een artikel. Voor dit doeleinde kunnen de gegevens worden gecombineerd met reeds verzamelde gegevens over uw interesses.

3. Jouw keuzes

Uw keuze van opties voor het gebruik van cookies met betrekking tot onze Diensten zal afhangen van de doeleinden waarvoor wij deze technologieën gebruiken.