Beleid inzake gedrag van leden

Gemaakt door Donnate Support, Gewijzigd op Do, 9 Mei om 2:30 PM op Donnate Support

Een van de fundamenten van de Donnate-ervaring is het niveau van vertrouwen tussen alle leden van de Donnate-gemeenschap. Om dat vertrouwen te behouden, verwachten wij dat alle leden elkaar met respect behandelen.

Ons beleid met betrekking tot het gedrag van leden is bedoeld om iedereen in onze gemeenschap te beschermen en ervoor te zorgen dat kopen en verkopen op Donnate voor iedereen een plezierige ervaring is. Voor meer details kunt u de afzonderlijke beleidsrichtlijnen hieronder raadplegen.

Bedreigingen en aanstootgevend taalbeleid(Threats and offensive language policy)

We hebben geen tolerantie voor leden die taal gebruiken die wij als lasterlijk of beledigend beschouwen.

Het beleid inzake intellectuele eigendom van Donnate gebruiken(Using Donnate's intellectual property policy)

Ontdek wanneer en hoe u onze naam, logo en ander intellectueel eigendom kunt gebruiken.

Schending van het beleid van de Donnate-gebruikersovereenkomst(Violation of the Donnate User Agreement policy)

Iedereen die op Donnate is geregistreerd, heeft ermee ingestemd om te voldoen aan onze Gebruikersovereenkomst en al het andere sitebeleid.

Contactbeleid van lid tot lid(Member-to-member contact policy)

We moedigen open communicatie tussen onze leden aan via onze site, maar we hebben regels opgesteld voor hoe contact kan worden gemaakt en hoe berichten kunnen worden verzonden.

Contactgegevens in het advertentiebeleid(Contact information in listings policy)

Het is leden niet toegestaan contactgegevens op te nemen in openbare inhoud op Donnate.

Aanbieden om te kopen of verkopen buiten het Donnate-beleid om(Offering to buy or sell outside of Donnate policy)

Contact opnemen met een ander Donnate-lid om het verplaatsen van een aankoop bij Donnate te bespreken brengt een risico op fraude met zich mee en is niet toegestaan.

gebruikersovereenkomst

In onze gebruikersovereenkomst zijn de algemene voorwaarden vastgelegd waarmee u akkoord gaat wanneer u zich registreert op Donnate.

Privacyverklaring voor gebruikers

Ontdek hoe u en uw persoonlijke gegevens worden beschermd op Donnate.

Identiteitsbeleid(Identity policies)

Om de identiteit van onze kopers en verkopers te helpen valideren, eisen we van onze gebruikers dat ze zich aan bepaalde beleidsregels houden.

Inbreukbeleid inschakelen(Enabling infringement policy)

We staan verkopers niet toe producten te kopiƫren of te wijzigen op een manier die inbreuk maakt op auteursrechten, handelsmerken of andere rechten.

Cookieverklaring(Cookie Notice)

Onze cookieverklaring beschrijft de informatie die we via cookies verzamelen en hoe we deze gebruiken om uw ervaring op Donnate te verbeteren.

Activiteit op Donnate is vereist om:

• Volg alle toepasselijke wetten
  • Respecteer de rechten van derden
  • Volg de Donnate-gebruikersovereenkomst
  • Volg dit Donnate-beleid

Als de activiteit niet aan deze vereisten voldoet, kan Donnate actie ondernemen in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en de Donnate Gebruikersovereenkomst en kan het zelfs wettelijk verplicht zijn dit te doen. Dergelijke acties kunnen, slechts als voorbeeld, het volgende omvatten: het administratief beƫindigen van aanbiedingen of het annuleren van transacties; het verbergen of verlagen van de plaatsing van vermeldingen in zoekresultaten; het beperken van kopen of verkopen; en accountopschorting.