Accountbeperkingen en opschortingen

Gemaakt door Donnate Support, Gewijzigd op Di, 30 Apr om 1:38 PM op Donnate Support

We kunnen af en toe accounts opschorten of sluiten om onze gemeenschap te beschermen.

De rekeningen worden onmiddellijk en permanent gesloten als we een van de volgende gevallen tegenkomen. Als geassocieerde accounts worden geïdentificeerd, worden ze ook onmiddellijk en permanent gesloten.

• Verkoop van een illegaal product
  • Ontvangst van een officiële waarschuwing of informatie van een officieel kanaal of merk
  • Detectie van frauduleus lid
  • Aanklager-cybercriminelen, enz.
  • Het openen van bot-accounts voor de verkoop van likes, opmerkingen, volgen, enz.
  • Schade veroorzaken aan Donnate
  • Alle situaties beschouwd als verdacht door Donnate

De lijsten worden verwijderd, en accounts worden gewaarschuwd of tijdelijk gesloten als we een van de volgende gevallen tegenkomen. Als het gedrag van het account wordt herhaald, wordt het account permanent gesloten, en als geassocieerde accounts worden geïdentificeerd, worden ze ook onmiddellijk en permanent afgesloten.

• Verkoop van producten die niet legaal zijn online
  • Verkoop van verboden artikelen op tweedehands platforms
  • Producten die in strijd zijn met de lijstregels
  • Omleiden naar verschillende platforms
  • Producten bevestigd replicas te zijn
  • Producten met verdachte replica's
  • Verkoop van voorwerpen die verboden zijn op Donnate
  • Artikelen waarvoor een speciale vergunning voor verkoop of aankoop vereist is
  • Producten zonder categorie op Donnate Brand inbreuk opsporing
  • Misbruikdetectie
  • Het maken van ongepaste of beledigende rapporten
  • Accumulatie van meerdere gevallen