Vergoedingen op Donnate

Gemaakt door Donnate Support, Gewijzigd op Do, 25 Apr om 5:15 PM op Donnate Support

Er zijn geen inschrijvings- of verkoopkosten op Donnate. Het bedrag van de donatie aan de non-profit is gelijk aan de verkoopprijs minus betalingsverwerkingsvergoedingen van derden. Betalingsverwerkingsvergoedingen kunnen afhankelijk van de betalingsverwerker variëren. Om een betrouwbare en duurzame donatie-ervaring te creëren, vertrouwen we echter op de bijdragen van onze gebruikers.

Donnate-abonnement

Wij bieden Donnate Abonnement aan voor onze gebruikers. Met Donnate Subscription geven we onze gebruikers extra voordelen, zoals verhoogde aanbiedingsrechten en een Donnate checkmark.

Servicevergoeding

Wanneer een koper zich ertoe verbindt iets te kopen op Donnate door een bod te doen, is hij verplicht de aankoop te voltooien door de volledige betaling binnen 2 dagen na aanvaarding van het aanbod door de verkoper te versturen. Indien de bestelling wordt geannuleerd wegens niet-betaling, worden de aanbiedingsrechten van de koper geschorst. Kopers kunnen hun aanbiedingsprivileges opnieuw activeren door een servicevergoeding te betalen. De servicevergoeding bedraagt 5% van het bestelbedrag, maar mag niet lager zijn dan $1 of meer dan $49.