Hoe kan ik verkopen en doneren

Gemaakt door Donnate Support, Gewijzigd op Do, 25 Apr om 5:19 PM op Donnate Support

Het hebben van een Donnate-account is voldoende om te kopen en verkopen op Donnate. Er is geen afzonderlijke aanvraagprocedure om te beginnen met doneren.

Nu, laten we eens kijken hoe je een donatie kunt doen, stap voor stap:

• Open de app en klik op de knop "Donnate" aan de onderkant van het scherm.
  • Nu, je bent op het scherm "Donnate". U moet de details invoeren van het product dat u wilt verkopen en selecteer de non-profitorganisaties waaraan de koper kan doneren. Kopers kunnen slechts één non-profit kiezen bij het maken van de betaling.
  • Nadat u alle informatie hebt ingevoerd, klikt u op de knop "Publiceer".
  • Uw lijst zal binnenkort worden gepubliceerd!

Vergeet niet om eventuele vragen over uw product te beantwoorden en in contact te blijven met kopers! Het doneren van items op Donnate is zo eenvoudig.