Het toevoegen van het beste aanbod aan uw lijst

Gemaakt door Donnate Support, Gewijzigd op Vr, 26 Apr om 2:57 PM op Donnate Support

Wanneer u de beste aanbieding toevoegt aan uw aanbiedingen, nodigt u kopers uit om met u te onderhandelen. Nadat een koper een aanbod heeft gedaan, kunt u ervoor kiezen om het te accepteren of te weigeren. Het toevoegen van Best Offer optie aan uw lijst verhoogt uw kansen op een succesvolle verkoop.

Hoe de beste aanbieding toe te voegen aan uw lijsten

Om de optie Beste aanbieding in te schakelen, moet u een Aanvankelijke aanbiedingsprijs voor uw item invoeren. De aanbodprijs mag niet hoger zijn dan 80% van de Buy Now prijs. Zodra u een aanbod heeft ontvangen, kunt u de Aanbodprijs niet bijwerken.

Hoe u aanbiedingen op uw product kunt beheren

U ontvangt een melding wanneer u een aanbod voor uw product ontvangt. Producten met een aanbieding worden bovenaan de pagina Mijn Producten weergegeven. Op de productpagina ziet u de knop Aanbieding beheren in plaats van de Knop Bewerken. Wanneer u op de knop Aanbieding beheren klikt, kunt u alle aanbiedingen die u tot dan heeft ontvangen zien. U heeft 24 uur om te reageren op het aanbod van de koper. U kunt alleen reageren op het hoogste aanbod; eerdere aanbiedingen worden automatisch afgewezen als er openstaande offertes zijn.

Na goedkeuring van het aanbod heeft de koper 2 dagen om de betaling te doen. Als de koper de betaling niet op tijd doet, kunt u de bestelling annuleren. De bestelling wordt na 4 dagen automatisch geannuleerd en het product wordt opnieuw gelisterd."