Een lijst archiveren

Gemaakt door Donnate Support, Gewijzigd op Ma, 29 Apr om 9:23 AM op Donnate Support

Wat is productarchivering en welke producten kan ik archiveren?

U kunt producten archiveren die u om welke reden dan ook niet wilt verkopen zonder ze te hoeven verwijderen. U kunt gearchiveerde producten te allen tijde publiceren zonder dat u ze opnieuw hoeft te uploaden. U kunt alleen producten archiveren die te koop zijn.

Hoe kan ik mijn product archiveren?

Door te klikken op de knop 'Archief' naast de Knop Bewerken op de productpagina, kunt u uw product archiveren. Gearchiveerde producten zijn alleen zichtbaar voor u.

Hoe kan ik mijn gearchiveerde producten weer op de markt brengen?

Gearchiveerde producten worden weergegeven op de pagina Mijn lijsten met het label gearchiveerd. Door op het gearchiveerde product te klikken, kunt u de productpagina invoeren en op de knop Publiceren klikken om het product weer beschikbaar te maken voor verkoop. Na het publiceren van uw product, kan het bijwerken van productinformatie het waarschijnlijker maken om te verkopen.

Zijn de likes op mijn gearchiveerd product verwijderd?

Nee, alle informatie en likes vanaf het moment dat het product is gearchiveerd worden bewaard.

Waarom worden niet-gearchiveerde producten als gearchiveerd weergegeven?

Om ervoor te zorgen dat kopers verbonden zijn met up-to-date producten, kunnen producten die minstens 180 dagen geleden zijn geĆ¼pload en niet in de afgelopen 90 dagen zijn bijgewerkt, als verouderd worden beschouwd en automatisch worden gearchiveerd.

Als u niet wilt dat uw producten automatisch gearchiveerd worden, kunt u hun huidige status bewerken in de beschrijvingen of nieuwe foto's uploaden. Niettemin kunt u gearchiveerde producten terug naar de verkoop brengen door op de knop 'Publiceer' op de productpagina te klikken.