Contactgegevens in het advertentiebeleid

Gemaakt door Donnate Support, Gewijzigd op Di, 14 Mei om 2:12 PM op Donnate Support

Het is leden niet toegestaan contactgegevens op te nemen in openbare inhoud op Donnate. Dit geldt voor vermeldingen, inclusief blogs, recensies en handleidingen.

Contactgegevens kunnen e-mailadressen, telefoonnummers, volledige fysieke adressen en online chat-ID's omvatten. We doen er alles aan om uw privacy te beschermen en vragen u om ook de privacy van andere leden te respecteren. We staan onze gebruikers niet toe contactgegevens te publiceren in openbare inhoud op Donnate.

Activiteit op Donnate is vereist om:

• Volg alle toepasselijke wetten
  • Respecteer de rechten van derden
  • Volg de Donnate-gebruikersovereenkomst
  • Volg dit Donnate-beleid

Als de activiteit niet aan deze vereisten voldoet, kan Donnate actie ondernemen in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en de Donnate Gebruikersovereenkomst en kan het zelfs wettelijk verplicht zijn dit te doen. Dergelijke acties kunnen, slechts als voorbeeld, het volgende omvatten: het administratief beƫindigen van aanbiedingen of het annuleren van transacties; het verbergen of verlagen van de plaatsing van vermeldingen in zoekresultaten; het beperken van kopen of verkopen; en accountopschorting.