Identiteitsbeleid

Gemaakt door Donnate Support, Gewijzigd op Di, 14 Mei om 11:53 AM op Donnate Support

We doen er alles aan om onze marktplaats een veilige plek te houden voor al onze leden. Om de identiteit van onze kopers en verkopers te helpen valideren, eisen we van onze gebruikers dat ze zich aan bepaalde beleidsregels houden.

Wanneer u zich aanmeldt bij Donnate, gaat u akkoord met de voorwaarden van onze gebruikersovereenkomst en privacyverklaring, evenals met ons identiteitsbeleid. Voor meer informatie over onze verschillende identiteitsbeleidsregels kunt u de gedetailleerde richtlijnen hieronder raadplegen.

Verkeerde voorstelling van het identiteitsbeleid(Misrepresentation of identity policy)

Ontdek wat wel en niet is toegestaan als u uw identiteit vertegenwoordigt op Donnate.

Beleid ten aanzien van valse of ontbrekende contactgegevens(False or missing contact information policy)

Om ervoor te zorgen dat alle transacties soepel verlopen, moet u actuele en nauwkeurige contactgegevens opgeven, waaronder naam, adres en telefoonnummer.

Contactgegevens in het advertentiebeleid(Contact information in listings policy)

We doen er alles aan om uw privacy te beschermen en vragen u om ook de privacy van andere leden te respecteren. We staan onze gebruikers niet toe contactgegevens te publiceren in openbare inhoud op Donnate.

Beleid voor ongeldige en dode e-mailadressen(Invalid and dead email addresses policy)

Het is belangrijk dat er een geldig e-mailadres voor uw account is geregistreerd, zodat we gemakkelijk met u kunnen communiceren.

Beleid voor minderjarige gebruikers(Underage user policy)

Voor vermeldingen op Donnate gaat u een contract aan, dus al onze leden moeten 18 jaar of ouder zijn.

Gebruikersnaambeleid(Username policy)

We hebben enkele criteria om ervoor te zorgen dat uw identiteit wordt beschermd wanneer u een gebruikersnaam aanmaakt. Ontdek wat u wel en niet kunt doen als u uw eigen account maakt of wijzigt.

Beleid voor meerdere accounts(Multiple accounts policy)

Leden kunnen om geldige zakelijke redenen verschillende accounts hebben voor kopen en verkopen, of voor verschillende productlijnen, maar alle accounts zijn onderworpen aan ons koop- en verkoopbeleid.

Activiteit op Donnate is vereist om:

• Volg alle toepasselijke wetten
  • Respecteer de rechten van derden
  • Volg de Donnate-gebruikersovereenkomst
  • Volg dit Donnate-beleid

Als de activiteit niet aan deze vereisten voldoet, kan Donnate actie ondernemen in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving en de Donnate Gebruikersovereenkomst en kan het zelfs wettelijk verplicht zijn dit te doen. Dergelijke acties kunnen, slechts als voorbeeld, het volgende omvatten: het administratief beëindigen van aanbiedingen of het annuleren van transacties; het verbergen of verlagen van de plaatsing van vermeldingen in zoekresultaten; het beperken van kopen of verkopen; en accountopschorting.