Ordernummer donaten

Gemaakt door Donnate Support, Gewijzigd op Do, 25 Apr om 11:26 AM op Donnate Support

U ontvangt een bestelnummer telkens als u een aankoop doet op Donnate.

U hebt een bestelnummer nodig als u ooit met ons of uw verkoper moet praten over een aankoop. U vindt het bestelnummer op de bestelgegevenspagina.

Waar kan ik uw bestelgegevens vinden?

U vindt alle informatie over een aankoop, inclusief het bestelnummer, in de bestelgegevens pagina. Volg deze stappen om de bestelgegevens pagina te vinden:

1. Selecteer Aankopen.
  2. Zoek uw item in de lijst.
  3. Klik op het item.

Vanaf hier kunt u ook uw bestelling beheren en contact opnemen met de verkoper.