Hoe een koper te melden

Gemaakt door Donnate Support, Gewijzigd op Ma, 29 Apr om 2:33 PM op Donnate Support

Om een koper te melden, gaat u naar de gebruikerspagina of naar de pagina waar u met de koper wilt chatten die u wilt melden. Klik op de drie punten in de rechterbovenhoek en gebruik de link 'Bericht Gebruiker'. Selecteer in het venster dat opent de reden voor het melden van de koper, schrijf een gedetailleerde uitleg als u het nodig hebt, en stuur het.