Hoe een verkoper te melden

Gemaakt door Donnate Support, Gewijzigd op Do, 25 Apr om 3:37 PM op Donnate Support

Om ervoor te zorgen dat Donnate een veilige plek is om te kopen en te verkopen, hebben we beleidslijnen die leden moeten volgen. Als je een probleem hebt met een verkoper omdat ze onze beleidsregels niet volgen, laat het ons weten, en we zullen het onderzoeken.

Als u een item hebt opgemerkt dat niet op Donnate moet worden vermeld, hoeft u de verkoper niet te melden; u kunt het ons alleen maar laten weten door het item te rapporteren. ( you can just let us know by reporting the item.)

U moet een verkoper alleen melden als u denkt dat hij in strijd is met ons beleid, bijvoorbeeld:

• Ze bieden u een opgenomen item buiten Donnate te verkopen
  • Ze zijn niet van plan om de verkoop te voltooien
  • Ze stuurden bedreigende berichten of gebruikten beledigende of vulgaire taal Ze publiceerden contactgegevens van een ander lid
  • De verkoper heeft u valse contactgegevens verstrekt
  • U vermoedt dat de verkoper jonger is dan 18 jaar

Dit is geen uitputtende lijst; hier vindt u al onze beleidslijnen. (you'll find all of our policies here.)

Om een verkoper te melden, gaat u naar de gebruikerspagina of naar de pagina waar u praat met de verkoper die u wilt melden.

Klik op de drie punten in de rechterbovenhoek en gebruik de link 'Bericht Gebruiker'. Selecteer in het venster dat opent de reden voor het melden van de verkoper, schrijf een gedetailleerde uitleg als u het nodig hebt, en stuur het.