Een Donnate-account aanmaken

Gemaakt door Donnate Support, Gewijzigd op Ma, 29 Apr om 3:32 PM op Donnate Support

Om een Donnate-account aan te maken, hebt u alleen uw e-mailadres en mobieltje nodig. Zodra uw account is ingesteld, kunt u kopen, doneren en genieten van alle voordelen van een Donnate-lidmaatschap. U kunt de Donnate-app gebruiken om uw aankopen en donaties bij te houden, berichten naar andere leden te sturen en uw favoriete producten, non-profitorganisaties en verkopers op te slaan.

Hoe maak je een Donnate-account aan

Het aanmaken van een Donnate-account is snel en eenvoudig. Hier is hoe u een account kunt openen:

• Ga naar de aanmeldpagina
  • Voer uw gebruikersnaam, e-mailadres en mobiel nummer in
  • Kies een wachtwoord.
  • Selecteer aanmelden. (Als u zich aanmeldt, gaat u akkoord met de voorwaarden van onze Gebruikersovereenkomst en Privacyverklaring.)
  • Voer in de volgende stap de verificatiecode in die u hebt ontvangen op uw mobiele nummer.

Zodra je je hebt aangemeld voor een Donnate-account, kun je beginnen met kopen en verkopen op Donnate. U kunt meer informatie vinden over het beheersen van de basisprincipes door een kijkje te nemen in de onderstaande artikelen. Welkom in Donnate!

Hoe de aankoop werkt (How buying works)

Begin met doneren (Start Donnating)

Een tweede Donnate-account openen

U kunt meer dan één Donnate-account openen, zolang u voor elk extra account verschillende e-mailadressen en gebruikersnamen gebruikt. Het enige wat u hoeft te doen is u uit te loggen van het account dat u momenteel gebruikt, ga naar de Aanmelden pagina en volg de stappen hierboven om een nieuw account aan te maken.

Houd er rekening mee dat u niet meer dan één account kunt gebruiken voor activiteiten die verband houden met dezelfde inschrijving. U kunt bijvoorbeeld niet een bod doen op hetzelfde item van meerdere accounts of een bod maken op een item dat u verkoopt van een ander account. Meer informatie vindt u in ons beleid voor meerdere accounts. (multiple accounts policy.)