Uw persoonlijke informatie bijwerken

Gemaakt door Donnate Support, Gewijzigd op Ma, 29 Apr om 5:16 PM op Donnate Support

Uw persoonlijke informatie moet correct en up-to-date zijn om te kunnen kopen en verkopen op Donnate. Als u uw telefoonnummer, factuuradres of e-mailadres wijzigt, of als een van de gegevens die we voor u hebben onjuist is, moet u de persoonlijke informatie op uw Donnate-account bijwerken.

Als u een van uw gegevens wilt wijzigen, zoals uw naam, telefoonnummer, factuuradres of e-mailadres, kunt u dat doen in Mijn profiel. Hier is hoe:

• Ga naar de sectie Instellingen van Mijn profiel.
  • Selecteer Profiel bewerken.
  • Zoek het gedeelte dat u wilt bijwerken en selecteer Bewerken.
  • Voer uw nieuwe gegevens in.
  • Afhankelijk van wat u bijwerkt, wordt u gevraagd om op te slaan, in te dienen of te bevestigen.