Aanmelden bij uw account

Gemaakt door Donnate Support, Gewijzigd op Ma, 29 Apr om 3:34 PM op Donnate Support

Nadat je je hebt geregistreerd bij Donnate, moet je inloggen op je account wanneer je wilt kopen, doneren, of gewoon browsen. Zodra u bent ingelogd, kunnen we uw winkelervaring personaliseren en u items laten zien die u misschien leuk vindt op basis van uw interesses.

U moet inloggen op uw account om toegang te krijgen tot uw profiel, waar u alle aankoop- en donatieactiviteiten kunt bijhouden, items kunt bekijken die u hebt opgeslagen in uw favorietenlijst, en uw favoriete verkopers en non-profitorganisaties kunt vinden. U moet ook ingelogd zijn om berichten uit te wisselen met andere Donnate-leden.

U kunt inloggen met uw e-mailadres of gebruikersnaam.

Inloggen met uw e-mailadres of gebruikersnaam

• Ga naar onze inlogpagina.
  • Voer uw e-mailadres of gebruikersnaam in.
  • Voer uw wachtwoord in.
  • Selecteer Aanmelden.

Als u zich niet kunt aanmelden bij uw Donnate-account

Als u problemen ondervindt bij het aanmelden, zijn hier een paar dingen om te controleren:

• Zorg ervoor dat Caps Lock niet is ingeschakeld Zoek naar spelfouten
  • Als u onlangs uw gebruikersnaam of wachtwoord hebt gewijzigd, kan uw browser uw oude informatie onthouden. Probeer uw nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord handmatig in te voeren

Als u nog steeds problemen ondervindt bij het inloggen, kunt u uw wachtwoord opnieuw instellen.