Uw wachtwoord opnieuw instellen

Gemaakt door Donnate Support, Gewijzigd op Ma, 29 Apr om 5:08 PM op Donnate Support

Of u uw wachtwoord gewoon bent vergeten en het moet resetten of om veiligheidsredenen een wijziging wilt aanbrengen, het is eenvoudig om uw Donnate-wachtwoord te wijzigen.

Wij raden u aan uw wachtwoord regelmatig bij te werken om uw account veilig te houden. We zullen u op de hoogte stellen als er een nieuw apparaat of browser wordt gebruikt om in te loggen op uw account dat nog niet eerder is gebruikt om toegang te krijgen tot uw account. Als u de inloggegevens niet herkent, moet u uw wachtwoord wijzigen en contact met ons opnemen om het ons te laten weten.

Uw wachtwoord herstellen als u het hebt vergeten

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u de knop Wachtwoord herstellen selecteren op de Login-pagina. Voor de veiligheid vragen wij u om u via e-mail te verifiëren. Als u binnen 5 minuten geen bericht ontvangt, controleer dan uw spam- of junkmappen.

Problemen oplossen als u problemen ondervindt bij het wijzigen van uw wachtwoord

Als u de bovenstaande stappen hebt geprobeerd en u problemen ondervindt bij het wijzigen of herstellen van uw wachtwoord, probeer dan de volgende troubleshooting tips:

• Zorg ervoor dat Caps Lock is uitgeschakeld wanneer u uw nieuwe wachtwoord typt
  • Verwijder uw cache en cookies
  • Controleer of uw browser het wachtwoordveld niet automatisch invult met een oud paswoord. Als dit gebeurt, typt u handmatig uw nieuw wachtwoord in of schakelt u het automatisch invullen uit in de instellingen van uw browser