Lokale verzameling organiseren

Gemaakt door Donnate Support, Gewijzigd op Ma, 29 Apr om 9:44 AM op Donnate Support

Geef in uw artikelbeschrijving aan wanneer en hoe de koper het item kan ophalen. Voeg niet uw volledige adres; alleen het gebied zal doen. Misschien moet u contact met hen opnemen na het einde van de lijst om de details van de collectie te bevestigen.

Lees ons artikel over lijst tips voor meer over hoe om een item te lijst.

Bewijs van verzameling

Bewijs van verzameling is vereist om u te beschermen tegen item-niet-ontvankelijk gevallen. Voor het bewijs van de verzameling kunt u de Donnate-app gebruiken om de QR-code te scannen of om de 6-cijferige code die de koper op de bestelgegevenspagina in de Donnat-app heeft ontvangen, handmatig in te voeren.

Om de QR-code te scannen of de 6-cijferige code in te voeren:

1. Ga naar Donaties op de Donnate App.
  2. Selecteer het verkochte item dat wordt verzameld.
  3. Klik op de Invoeren code link aan de bovenkant van de bestelgegevens pagina
  4. U kunt de QR-code scannen of handmatig de 6-cijferige code invoeren die de koper via de Donnate-app heeft ontvangen.